Įvykdyti renginiai

Konferencija Palangoje

 

 
 
Vis šėlsta jūros bangos, verčias kūliais ir putoja
Atlėkusios į krantą teškia ir apipurškia purslais...
 
Taip jūra Palangoje sutiko LPSK MC ataskaitinės rinkiminės konferencijos dalyves. Gyvenome ir dirbome poilsio namuose „Palangos Žuvėdra“ rugpjūčio 26-29 dienomis.
Atvykusias moteris pasveikino LPSK pirmininkas Artūras Černiauskas. Savo mintis ir pastebėjimus apie moterų centro veiklą išsakė LPSK generalinė sekretorė Janina Matuizienė.
Išklausėme lektorių pranešimų įvairiomis temomis: „Šeimos politika Lietuvoje“, „Stresas ir depresija“, „Profesinių sąjungų moterų komitetų vaidmuo kovojant su smurtu prieš moteris darbe“.
Daug diskutavome, ieškojome teisingų atsakymų ir sprendimų. Labai šiltas ir įdomus susitikimas tema „Likimas ir mes“ vyko su žurnaliste Palmyra Galkontaite.
LPSK MC veiklos ataskaitą už 2006-2010 metus pristatė centro pirmininkė Irena Petraitienė. Konferencijos dalyvės MC veiklą įvertino gerai ir patikėjo šias pareigas dar keturiems metams tai pačiai komandai.
LPSK MC pirmininke perrinkta Irena Petraitienė, pavaduotojomis Nijolė Latauskienė, Regina Vingrienė, Daiva Atmanavičienė.
Konferencija baigėsi ir mes atsisveikinome pilnos gerų emocijų, naujų žinių ir noru jas panaudoti darbe.
 
    Jos šėlsta vėl, jos bėga, vis nerimsta ir nerimsta
    Jos verčia mus vis lėkti, lėkti ir judėti nuolatos
 
 
    Sigutė Prekevičienė, LMPSS moterų komiteto pirmininkė