Tegul išsipildo tai, apie ką daugelis svajoja...

Palydėdami 2011-uosius metus, apžvelgėme gerus darbus, kas buvo gražaus mūsų gyvenime, kur galbūt klydome.

Profsąjunga 2011-aisiais stengėsi padėti darbuotojams įveikti iškylančius sunkumus, kad nors kiek palengvėtų Jūsų gyvenimas, kad kuo mažiau jame būtų bėdų ir rūpesčių.
Kartu su Jumis dalinomės ir džiugesio akimirkomis, ir stengėmės nepalikti vienų ištikus bėdai. Komiteto nariai nuoširdžiai rūpinosi, kad kuo įdomesnis būtų darbuotojų laisvalaikis, kad kuo stipriau jaustume draugo petį ir dėmesį visur ir visada.

Su kokiom nuotaikom pasitiksime Naujuosius metus? Su viltimi į geresnį ir gražesnį gyvenimą ar su niūriu pesimizmu?

Pagrindinė mūsų šių dienų užduotis: remiantis mūsų profsąjungos nariais, saugojant patirtį ir geriausias tradicijas, siekti geresnės darbuotojų gyvenimo kokybės. Kad ir kokie tobuli būtų įrengimai, įdiegtos pažangiausios technologijos, svarbiausia – žmogus. Jo kvalifikacija, kruopštumas, sąžiningumas  –didžiausia dalimi lemia gaminamos produkcijos kokybę. Ir tie, kurie yra neabejingi savo ir vaikų likimui, privalo nepamiršti, jog jėga – vienybėje ir burtis į profesines sąjungas.
Profsąjunga – tai tiltas tarp darbuotojų ir įmonės vadovybės, tai žmonės, kurie eina kartu viena kryptimi ir gali pasiekti savo tikslą greičiau ir lengviau. Žinoma, reikės dar daug bendrų pastangų ir kiekvieno aktyvaus dalyvavimo!  

Nuoširdžiai sveikindama visus darbuotojus ateinančių švenčių proga, norėčiau palinkėti, kad kuo daugiau Lietuvoje veikiančių įmonių būtų konkurencingos, gamindama paklausią produkciją, kurios pardavimų apimtys užtikrintų veiklos pelningumą.
Tegul Jūsų šeimų neaplenkia sėkmė, telydi darna, tegul stiprėja visų mūsų gerovė, daug daug laimės!

Lietuvos metalistų profesinių sąjungų susivienijimo pirmininkė Marija Varasimavičienė


Grįžti atgal